Hyvä ystävä,

Armon vuosi 2021 on nyt alkanut tavallaan edelleen pakotetun levon merkeissä. Tulevaisuus on tuntematon. Elämäämme on hiipinyt sellainen ennalta-arvaamattomuus, jota emme olleet pitkään aikaan kokeneet. Sotien jälkeisille sukupolville tämä on ensimmäinen yhteiskunnallinen ja myös maailmanlaajuinen kriisi, jonka olemme kokeneet. Tämä on rukouksen hetki. Yhteiskuntamme haavoittuvaisuus pelkästään inhimillisten keinojen varassa on nyt nähty.

Vuotta 2020 taaksepäin katsoessani voin todeta, että vaikka ulkomaanmatkailu loppui kuin seinään, olen saanut opettaa todella paljon Internetin maailmassa. Tietoa ja suoria linkkejä viime vuoden tapahtumiin löytyy verkkosivuiltani: www.susannakokkonen.com (myös suomeksi www.susannakokkonen.fi ). Parhaiten tietoa myös tulevista tapahtumista saa verkkosivujeni kohtaa ”Uutiset ja tapahtumat” seuraamalla.

Seuraavat tilaisuudet, joissa tulen -jos Herra suo- vaikuttamaan liittyvät kaikki vuosittaiseen 27.1. tapahtuvaan Holokaustin muistopäivään. Kansainvälisten tapahtumien lisäksi saan olla mukana Helsingin Saalem seurakunnassa Facebookin kautta esitettävässä tapahtumassa 25.1 illalla. Sen lisäksi Holokaustin Uhrien Muisto Ry järjestää oman tapahtumansa ALFA TV:ssä 27.1. Olen myös tuossa studio keskustelussa mukana.

Kerron tässä samassa yhteydessä, että ensi vuoden puolella saan opettaa useampia kursseja Helsingin kesäyliopiston kautta. Niistä ensimmäinen on tulossa jo helmi-maaliskuussa. Se on lyhyt kurssi ”Raamatun heprean arvoituksia” ja käsittelee Raamatun heprean ihmeellisyyttä ja sitä, kuinka tuo kieli on vaikuttanut vaikkapa kulttuuriimme. Kurssi on mitä suurimmalla todennäköisyydellä etäkurssi eli voit ilmoittautua mukaan mistä vain ja totta kai kertoa ystävillesikin.

Lisätietoja ilmoittautumisineen on kesäyliopiston linkissä:

https://kesayliopistopalvelut.fi/helsinginseutu/course.php?l=fi&t=44

Muistutan edelleen, että voitte tilata kirjaani ’Matka holokaustiin’ tai ruotsiksi ’Vägen till Förintelsen’ esimerkiksi muistopäivän viettoon liittyen. Sp-viestin kautta voi pyytää kirjaa ja laskua Håkan Häggblomilta osoitteesta: kirjaosto@gmail.com

Englanniksihan kirjan voi tilata suoraan Amazon sivustoilta eri puolilla maailmaa.

Olosuhteista huolimatta toivotan teille kaikille siunattua vuotta 2021!

Susanna