Ruokaa, hygieniatuotteita ja koulutarvikkeita Keniaan

Kenia Projekti

Kenian lasten auttamisprojekti Nairobissa

Kenia on kaunis safarimaa ja turistien suosima kohde itä-Afrikassa. Se on myös poliittisesti alueen johtava valtio.

Keniassa on silti valtava köyhyysongelma. Afrikan maanosan kaikkein suurimmat slummit ovat juuri Nairobissa. Tuon valtavan kaupungin kaduilla asuu noin 60 000 katulasta. Monet Kenian kotitaloudet ylipäätään ovat orpojen johtamia talouksia. 

Me kutsumme sinut auttamaan Kenian lapsia!

Maendeleo keskus sijaitsee Kwa Reuben alueella Nairobin slummeissa. Keskus on suljettu alue, jonka sisällä asuu noin 200 orpoa. Heidän lisäkseen siellä käyvät koulua noin sata erittäin köyhää slummin lasta. Jokainen päivä on taistelua ruuasta, hygieniatuotteista ja koulutarvikkeista. Tarvitaan myös kunnolliset katetut luokkahuoneet sekä sopivat ja turvalliset nukkumasalit.

Tri Susanna Kokkonen ja sairaanhoitaja Tanja Halonen ovat vierailleet Maendeleo keskuksessa useita kertoja vieden mukanaan elintarvikkeita ja hygieniatuotteita.  He ovat luoneet kontaktin lapsiin sekä saavuttaneet vastuullisten aikuisten luottamuksen. He toimivat aina yhteistyössä paikallisen seurakunnan kanssa.

Helmikuussa 2020 rakennusmestari Kalevi Marin tuli paikalle Susanna ja Tanjan mukana. Hänen tarkoituksenaan oli laatia rakennuskartoitusta tarvittavista töistä ja tarvikkeista. Nyt varoja slummin lasten luokkahuoneiden rakentamiseen sekä elintarvikkeiden ja hygieniatuotteiden hankkimiseen voidaan kerätä Mualimankaekkeus ry kautta.

TUE TYÖTÄMME

Mualimankaekkeus ry

FI33 5092 0920 4437 42

Viitenumero 5005  Viesti ‘Kenia’

Keräyslupa: RA/2020/87

LISÄÄ VIDEOITA